'Antwerp-preses Gheysens is het beu en opent aanval op Club Brugge': "Jaloezie"

'Antwerp-preses Gheysens is het beu en opent aanval op Club Brugge':
Vrijdag 14 oktober 2022 - 14:00   I   door Redactie

Wat Club Brugge dezer dagen presteert in Europa is ongezien, maar het houdt ook een gevaar in.

In de eerste plaats voor de concurrentie in de Jupiler Pro League. Het Laatste Nieuws stelt dat de successen in de Champions League voor blauw-zwart zowel sportief als financieel van een onschatbare waarde zijn. Net zoals een nieuw stadion dat zou zijn.

En de krant schrijft ook dat de andere Belgische topclubs zich echt wel zorgen moeten beginnen maken over het feit dat die hegemonie straks misschien niet meer te doorbreken zal zijn. Met Antwerp en zijn hyperambitieuze voorzitter op kop.

"Paul Gheysens beseft als geen ander de problematiek voor de rest van onze Belgische ploegen", klinkt het. "Hij wil met Antwerp zo snel mogelijk Club Brugge van de troon stoten. Van een nieuwe landstitel en een nieuwe Champions League-campage houden."

Bloed drinken

Want het zijn natuurlijk vooral dié inkomsten uit het kampioenenbal die het verschil maken. "Door dit sneeuwbaleffect wordt de kloof steeds aanzienlijker." Maar er is volgens HLN nóg een belangrijke reden voor Paul Gheysens: "Om nog te zwijgen over de jaloezie."

Het is geweten dat Gheysens en Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe elkaars bloed kunnen drinken. Dus is het inderdaad aannemelijk dat de Brugse successen ferm steken bij de West-Vlaamse bouwondernemer.

Poll: Denk je dat Antwerp Club Brugge van de troon zal kunnen stoten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bayer Leverkusen  I  FC Porto  I  Atlético Madrid  I  Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024