'Te gek voor woorden: Niemand die kan vatten wat Roberto Martinez verkondigt'

'Te gek voor woorden: Niemand die kan vatten wat Roberto Martinez verkondigt'
Dinsdag 11 oktober 2022 - 14:00   I   door Redactie

Het is geen geheim dat heel wat supporters, analisten, waarnemers (en ook Rode Duivels?) uitgekeken zijn op Roberto Martinez.

Veel heeft te maken met de uitspraken van de bondscoach. Al te vaak - zoniet altijd - maakt de Spanjaard gebruik van felle overdrijvingen om tekortkomingen of negatief nieuws te verbloemen. Maar trop is teveel.

Alleen volhardt Martinez in de boosheid. Dat blijkt uit een interview bij de RTBF. "We werken op dit moment met een lijst van 55 mogelijke internationals en ik ben van mening dat we nu sterker zijn dan in 2018."

Een uitspraak die amper gevat kan worden. In dat jaar haalden de Rode Duivels immers de halve finale op het WK in Rusland en uiteindelijk zelfs brons. Terwijl de nationale ploeg nu duidelijk weggezakt is.

Ervaring

En niet alleen qua resultaten, iedereen is het erover eens dat er minder kwaliteit is. Maar niet de eeuwige positivo Martinez dus. Ook zijn uitleg klonk overigens heel bizar: "We zijn simpelweg beter door de ervaring opgedaan in Rusland. Brons behalen is een ervaring die je beter maakt." Tja...

Poll: Vind jij dat de Rode Duivels nu beter zijn dan in 2018?

TAGS  I  Rode Duivels  I  België  I  Oranje  I  Nederland  I  Polen  I  Wales  I  v24

donderdag 30 maart 2023

woensdag 29 maart 2023

dinsdag 28 maart 2023