Hallucinant: RSC Anderlecht én Romelu Lukaku schrikken zich plots rot (VIDEO)

Hallucinant: RSC Anderlecht én Romelu Lukaku schrikken zich plots rot (VIDEO)
Woensdag 28 september 2022 - 22:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku is zonder twijfel de meest succesvolle spits die ooit bij de Rode Duivels heeft rondgelopen. De aanvaller van Inter Milaan wist in 102 duels voor de Duivels als 68 keer te scoren.

Lukaku is logischerwijs ook de topschutter van de Rode Duivels. Zijn waanzinnige cijfers worden weliswaar overschaduwd door wat Aleksandar Mitrovic momenteel aan het doen is. De ex-Anderlecht-speler heeft dinsdag namelijk zijn 50ste goal gescoord voor Servië.

Op zich is dat al een bijzondere gebeurtenis, maar het wordt pas echt hallucinant als je ziet in hoeveel wedstrijden ‘Mitrogoal’ dat verwezenlijkt heeft. De Serviër had namelijk amper 75 wedstrijden nodig om 50 ballen tegen de netten te prikken. Lukaku wist zijn 50ste goal ‘pas’ in zijn 78ste interland te maken.

Lukaku is niet de enige grote naam die Mitrovic zo achter zich houdt. Onder meer Ronaldo, Messi, Ibrahimovic en Lewandowski hadden stuk voor stuk meer wedstrijden nodig om hun jubileum te vieren, zo meldt Squawka. Dankzij de laatste doelpunten van Mitrovic promoveert Servië trouwens naar de A-groep van de Nations League.

Poll: Vind jij dit indrukwekkend van Mitrovic?

TAGS  I  Inter Milaan  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  Servië  I  Anderlecht

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024