‘Transfer in de maak: Déze Europese topclub gaat volledig voor Eden Hazard’

‘Transfer in de maak: Déze Europese topclub gaat volledig voor Eden Hazard’
Woensdag 28 september 2022 - 18:00   I   door Redactie

Het verhaal van Eden Hazard bij Real Madrid lijkt stilaan ten einde te lopen. De kapitein van de Rode Duivels komt amper nog aan spelen toe bij Los Blancos en gaf eerder al aan dat hij klaar is voor een nieuw avontuur.

Waar dat zou zijn is nog niet duidelijk. De Rode Duivel zag zijn transferwaarde de laatste jaren enorm hard kelderen en is volgens Transfermarkt momenteel nog maar 12 miljoen euro waard. Toch zou er nog een Europese topclub interesse hebben in Hazard, zo meldt het Spaanse Don Balon.

Erik ten Hag en Manchester United zouden volgens het Spaanse medium namelijk een bod op Hazard aan het voorbereiden zijn. Dat bod zou wel nog op zich laten wachten tot na het WK van Qatar, wanneer de wintermercato van start gaat.

Nu Cristiano Ronaldo op een zijspoor beland is bij Manchester United, wil Erik ten Hag zich graag aanvallend versterken voor het tweede seizoensdeel. Het is nog maar de vraag of Hazard bij United wél speelgelegenheid zal krijgen, al zullen de Red Devils hem waarschijnlijk niet aantrekken om de bank te komen verwarmen.

Poll: Vind jij Manchester United een goede ploeg voor Hazard om zijn carrière te herlanceren?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Manchester United  I  v24

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023