Drie grote namen vallen weg als kandidaat-opvolger Martinez, vier blijven nog over

Drie grote namen vallen weg als kandidaat-opvolger Martinez, vier blijven nog over
Dinsdag 27 september 2022 - 08:30   I   door Redactie

Nu het WK nadert wordt er steeds meer gespeculeerd over de opvolging van Roberto Martinez, want algemeen wordt aangenomen dat hij na het toernooi gaat stoppen.

En dan stelt zich natuurlijk de vraag wie hem moet gaan opvolgen. Een aantal grote namen passeerden al de revue, maar daar mogen er al zeker drie van geschrapt worden. Michel Preud'homme is officieus met pensioen en Philippe Clement wil liever nog clubtrainer blijven.

Daarnaast is er ook nog Louis van Gaal die genoemd werd, maar voor de Nederlander is het WK met Oranje nu echt wel het laatste kunstje. Wie blijft er dan wel nog over? Hein Vanhaezebrouck blijft zeker een optie, ook al omdat het bij AA Gent toch niet zó vlot loopt.

En dan zijn er nog de meer onervaren maar daarom niet minder grote namen. Zo werd al meerdere keren Vincent Kompany naar voor geschoven, net als de huidige assistent-bondscoaches Thierry Henry en Thomas Vermaelen. 

Verrassing

Het kan natuurlijk ook dat de Belgische voetbalbond een compleet andere weg inslaat, net zoals het in 2016 deed met de aanstelling van Roberto Martinez, wat toen een verrassing was voor iedereen. Afwachten maar.

Poll: Wie zou jij het liefst bondscoach zien worden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  België  I  Oranje  I  Nederland  I  Polen  I  Wales

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024