Courtois doet Belgische voetbalfans vrezen: “Dáár heb ik geen zin in” (VIDEO)

Courtois doet Belgische voetbalfans vrezen: “Dáár heb ik geen zin in” (VIDEO)
Woensdag 21 september 2022 - 22:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois is sinds jaar en dag het sluitstuk van de Rode Duivels. De doelman verzamelde inmiddels al 94 caps en zal dat aantal tegen het einde van de week normaliter optrekken tot 96 caps.

Maar daarvoor zal hij niet aantreden in zijn favoriete competitie. In een interview na de wedstrijd tegen Atlético Madrid pakte de Rode Duivel uit met een wel zeer opvallende uitspraak. Toen de reporter hem vroeg of hij uitkijkt naar de Nations League, was Courtois duidelijk: “Euhm, neen… ”

De doelman ziet weliswaar niet alleen nadelen in de Nations League-wedstrijden: “Uiteindelijk zijn deze matchen goed voor het WK.” De duels in september zijn volgens Courtois wel draaglijker dan die van juni: “In juni is het echt dooddoenerij voor de spelers.”

Met Wales en Nederland kijken de Duivels deze week twee sterke tegenstanders in de ogen. In de heenronde verloren de Duivels van Nederland en speelden ze gelijk tegen Wales. Willen de Belgen de groep alsnog winnen, dan mogen ze geen punten meer laten liggen.

Poll: Stel je bent bondscoach en je hoort deze uitspraken van Courtois, laat je hem dan starten tegen Wales?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022