Club Brugge maakt interesse heel concreet: 'Michel Preud'homme wist er niets van'

Club Brugge maakt interesse heel concreet: 'Michel Preud'homme wist er niets van'
Dinsdag 20 september 2022 - 16:15   I   door Redactie

Club Brugge is zonder discussie de best presterende ploeg van de laatste jaren in België. En ze willen nog beter doen.

En dat kan maar op één manier: door verder te professionaliseren. Op alle vlakken. Vandaar ook dat ze Guilian Preud'homme binnenhaalden als als CEO van Club NXT en YLA, respectievelijk de beloften- en de vrouwenploeg. 

De zoon van, dus kwam van Het Laatste Nieuws de voordehandliggende vraag in hoeverre zijn vader Michel betrokken was bij zijn aanstelling. "Het mooie was dat hij niks afwist van de interesse", verrast Guilian in de krant.

Tot zijn grote opluchting. "Dat was voor mij heel belangrijk. Dat ze niet eerst bij hem hadden gepolst en dat hij er voor niks tussen zat. Het ging om míj. Zo hoort het." Daarom dat hij ook blij is dat hij bij Club niet automatisch beschouwd wordt als 'zoon van'.

Papa

"Totaal niet. Ik had mezelf gezegd: Ik geef me drie maanden en dan moeten ze mij hier als Guilian zien, anders heb ik het niet goed gedaan. Maar dat is nooit een probleem geweest. Als het over papa gaat, is het meestal omdat ik er zelf over begin."

Dat de buitenwereld die link wel altijd gaat blijven leggen is voor hem geen probleem. "Dat besef ik, maar da's ook goed. De label 'Preud'homme' is een positíéve label. De Preud'hommes, dat zijn werkers, die zijn correct, hebben een goed hart."

Poll: Denk je dat Guilian Preud'homme een aanwinst zal zijn?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022