Frank Raes boort RSCA-sterkhouder door de grond: “Kan beter praten dan voetballen”

Frank Raes boort RSCA-sterkhouder door de grond: “Kan beter praten dan voetballen”
Maandag 12 september 2022 - 19:00   I   door Redactie

Iedere week pakt Het Nieuwsblad uit met een nieuwe Sjotcast. De voetbalpodcast van Yanko Beeckman, Lars Godeau en Frank Raes blikt iedere maandag terug op de afgelopen Jupiler Pro League-speeldag.

Deze editie hadden ze bijzonder veel aandacht voor Anderlecht. Paars-wit staat momenteel op de rand van een crisis en daar valt natuurlijk het een en ander over te zeggen. In de podcast kwamen er dan ook enkele spelers van Anderlecht aan bod. Vooral over Wesley Hoedt zijn de meningen unaniem.

“Ik heb Hoedt altijd beter gevonden in een viermans-defensie”, opent Yanko. “Dat klopt”, pikt Frank Raes in, “hij kan het trouwens nog altijd beter uitleggen dan dat hij voetbalt”, is de analist hard. Raes ziet weliswaar ook de waarde van Hoedt: “De supporters gaat hij toespreken én hij heeft persoonlijkheid."

“Vertonghen is er nu bijgekomen, dat maakt me toch benieuwd naar wie er met der tijd uit de defensie zal wegvallen", vervolgt Raes, "al zeker als ze met 4 achterin gaan spelen!” Met de huidige 3-5-2 van Mazzu ziet Raes het dus niet meer goedkomen voor paars-wit.

Poll: Vind jij ook dat Hoedt het beter kan uitleggen dan dat hij voetbalt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Frank Raes

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023