Felice Mazzu hakt lastige knoop door en maakt verrassend slachtoffer bij Anderlecht

Felice Mazzu hakt lastige knoop door en maakt verrassend slachtoffer bij Anderlecht
Woensdag 07 september 2022 - 10:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht kende geen perfecte, maar ook zeker geen dramatische seizoensstart. Na een moeilijke barragewedstrijd tegen Young Boys Bern wist de recordkampioen zich bijvoorbeeld te plaatsten voor de Conference League.

In aanloop naar de wedstrijd tegen Silkeborg moet Mazzu een aantal belangrijke beslissingen maken. Tegen OHL waren er nog enkele spelers geveld met buikgriep. Die zouden donderdagavond hersteld én weer inzetbaar moeten zijn. De moeilijkste keuze voor Mazzu is ongetwijfeld de verdediging. 

Na het aantrekken van Jan Vertonghen moet er namelijk een van de drie centrale verdedigers plaatsmaken voor de veteraan. Debast, Hoedt en Delcroix waren de mogelijke slachtoffers. Vertonghen zou volgens Wesley Hoedt zelf het liefst aan de linkerkant van de driemansdefensie spelen. 

Daardoor lijkt Hannes Delcroix het logische slachtoffer te worden. De 23-jarige verdediger zal met de propvolle kalender ongetwijfeld nog genoeg speelkansen krijgen. Maar als Delcroix de eerste Europese wedstrijd op de bank moet aanvangen, zal dat toch hard aankomen.

Poll: Wie zal er op de bank starten tegen Silkeborg?

TAGS  I  Anderlecht  I  Silkeborg

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024