Kat Kerkhofs ziet Dries Mertens eindelijk krijgen wat hij altijd al verdiend had

Kat Kerkhofs ziet Dries Mertens eindelijk krijgen wat hij altijd al verdiend had
Zaterdag 13 augustus 2022 - 14:00   I   door Redactie

Dries Mertens is sinds kort een speler van het Turkse Galatasaray. De Rode Duivel maakte de overstap nadat hij zijn contract niet verlengd zag worden bij Napoli.

De Rode Duivel is topschutter in de Italiaanse havenstad. Omdat zijn contractbesprekingen met Napoli pas afliepen nadat het seizoen afgelopen was, heeft Mertens niet op een behoorlijke manier afscheid kunnen nemen van ‘zijn stad’ en ‘zijn ploeg’.

Daar komt nu verandering in. Ook al zit Mertens in Turkije, in Napels doen ze er alles aan om hem te laten weten dat hij niet vergeten zal worden. Eerder werd al aangekondigd dat Mertens ereburger van Napels zal worden.

Momenteel is het niet eens mogelijk om door de straten van de havenstad te lopen zonder Mertens te zien. Hij wordt namelijk geëerd door de Napoli-supporters. Zij hebben de stad volgehangen met afscheidsbanners waar “Dag Ciro, Napoli houdt van je” op te lezen staat.

Kat

Kat Kerkhofs kon Italië duidelijk niet lang missen. Vrijdagavond keerde ze al terug naar Lucca om met een vriendin een avondje op stap te gaan. Mocht ze vandaag terugkeren naar hun huis in Napels, zal ze Mertens dus niet moeten missen.

 

Poll: Denk jij dat Mertens het even goed zal doen bij Galatasaray als bij Napoli?

TAGS  I  Galatasaray  I  Napoli

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022