De miljoenen rollen bij Club: Deze opvallende transfers zitten er aan te komen

De miljoenen rollen bij Club: Deze opvallende transfers zitten er aan te komen
Zaterdag 13 augustus 2022 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge is niet al te best aan het nieuwe seizoen begonnen. De landskampioen staat momenteel met vier op negen op een gedeelde zevende plaats in het klassement.

Daar zullen ze bij Club uiteraard niet tevreden over zijn. Ze willen dan ook nog enkele versterkingen aantrekken om de problemen die ze ondervinden op te lossen. Een aantal transfers leken in de maak, maar toch blijft het even stil rond blauw-zwart.

Club zou zich graag in alle gelederen nog versterken. Dat ze zoeken naar een nieuwe middenvelder is al langer een publiek geheim. Sander Berge en Nicolas Raskin lijken de grootse kans te maken om naar Club Brugge te trekken. Maar ook op de ander veldposities wil de landskampioen vers bloed aantrekken.

Zo willen ze er graag een extra spits bij. Dit seizoen trokken ze Ferran Jutgla en Cyle Larin aan als aanvallende versterking. Maar ze zagen ook De Ketelaere, Dost en Openda de club verlaten. Eerder werden Rasmus Hojlund en Maxi Gomez geopperd als aanwinsten voor Club, maar vooralsnog lijkt er niets concreet.

De hoofdzorg

Hoofdzakelijk het verdedigende compartiment bij Club baart zorgen. Ze zagen Nsoki al vertrekken en ook Hendy staat op het punt de club te verlaten. Otasowie kon dan weer niet overtuigen en ook Mechelen baart de supporters zorgen. Een nieuwe, ervaren, verdediger aantrekken, lijkt dus geen luxe voor Club.

Poll: Denk jij dat Club Brugge bij de winterstop weer leider zal zijn in de JPL?

TAGS  I  Club Brugge

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022