‘Vincent Kompany snoept alweer transfertarget weg voor de neus van Anderlecht’

‘Vincent Kompany snoept alweer transfertarget weg voor de neus van Anderlecht’
Zaterdag 13 augustus 2022 - 09:00   I   door Redactie

Ex-Anderelecht-coach Vincent Kompany heeft met zijn Burnley nog wat werk voor de boeg. Toen Kompany toekwam bij Burnley vertrokken er meer dan 10 van zijn spelers. Sinds het openen van de transfermarkt is hij bezig met zijn selectie aan te dikken.

Daarvoor bracht hij eerder al Manuel Benson, Josh Cullen en Samuel Bastien naar Engeland. De trainer heeft duidelijk een boontje voor zijn nationale competitie en ziet in enkele namen potentiële Premier League-spelers. Nu heeft Kompany weer prijs.

Hij zou namelijk op het punt staan om Darko Churlinov van VfB Stuttgart aan te trekken. Churlinov stond ook hoog op het verlanglijstje bij paars-wit. De Macedoniër kan goed uit de voeten op de linkerflank. Laat dat net de positie zijn waar Anderlecht zijn sterkhouders dreigt te verliezen.

Volgens Tobi Altschäffl — Stuttgart-watcher voor het Duitse Bild — zou Burnley dicht bij een akkoord staan. Anderlecht zou nog steeds een kans maken, maar die wordt steeds kleiner. Ook Sacha Tavolieri bevestigt dit.

Update

Volgens onze laatste bronnen zou Churlinov definitief de overstap naar Burnley maken. Florian Plettenberg laat weten dat Burnley in totaal meer dan 5 miljoen euro betaalt voor de Macedoniër.

Poll: Denk jij dat Kompany zal promoveren naar de Premier League met Burnley?

TAGS  I  Anderlecht  I  Burnley

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022