Paars-witte sterkhouder uitgespuwd door eigen aanhang: "Vreselijk wat hij doet"

Paars-witte sterkhouder uitgespuwd door eigen aanhang:
Zondag 07 augustus 2022 - 21:00   I   door Redactie

Anderlecht nam zondagavond voor een groot stuk revanche voor de nederlaag op Cercle Brugge, al viel er wel wat te zeggen over de tweede helft.

Die was echt zó slecht in vergelijking met de uitstekende eerste helft dat ook de supporters zich serieus zorgen beginnen te maken. Aan de rust stond het 3-0, na negentig minuten 3-1.

En bij dat tegendoelpunt werd naar Wesley Hoedt gewezen. Die werkte de bal zomaar weg in de voeten van een tegenstander, maar het was vooral zijn reactie daarna die tegen de borst stootte.

De Nederlandse verdediger maakte immers misbaar naar zijn ploegmaats dat ze de bal niet konden wegwerken terwijl hij zelf in de fout ging. Op sociale media werd hij daarvoor zwaar aangepakt.

Poll: Vind jij Hoedt een overroepen speler?