Ophef over Duivel: "Vreemd dat Martinez hém nog geen speelkansen gunde"

Ophef over Duivel:
Dinsdag 14 juni 2022 - 15:00   I   door Redactie

Dinsdagavond werken de Rode Duivels hun laatste Nations League-wedstrijd af. En het is uitkijken welke ploeg Roberto Martinez zal opstellen.

Alvast sportjournalist François Colin heeft er geen goed oog in dat de Spanjaard veel zal vernieuwen: "Zijn de jongeren zo veel minder dat de bondscoach hen geen kans gunt? Ze kunnen in ieder geval niet het gevoel hebben dat Martinez veel vertrouwen in hen heeft."

"Niemand is belangrijker voor het team dan Kevin De Bruyne", vervolgt hij in De Witte Duivel. "De Bruyne zorgt voor een hoge balcirculatie, maar daar krijgt Axel Witsel het steeds moeilijker mee. Ook op die positie ziet Martinez blijkbaar nog geen vervanger klaar staan."

En Colin vindt dat Martinez zich ook vooraan aan het verleden blijft vastklampen. "In afwezigheid van Lukaku heeft hij alleen beroep gedaan op Batshuayi. Bij de Duivels is die vaak goed voor een goaltje, maar het is geen toeval dat hij slechts in de Turkse competitie speelt. Vreemd dat Martinez De Ketelaere nog geen speelkans gunde."

Poll: Vind je het ook vreemd dat Martinez De Ketelaere nog geen speelkans gunde?

TAGS  I  Rode Duivels  I  België  I  Oranje  I  Nederland  I  Polen  I  Wales  I  Club Brugge

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023