Scherpe onthulling over Rode Duivels: "Híj heeft een vileine en ordinaire kant"

Scherpe onthulling over Rode Duivels:
Maandag 13 juni 2022 - 16:30   I   door Redactie

Het voetbal is vrij voorspelbaar. Als de resultaten minder zijn, komen er altijd allerlei verhalen naar boven. Dat is bij de Rode Duivels niet anders.

Opvallend is dat het deze keer geen verhalen over spelers betreft, maar wel over de bondscoach. Dit naar aanleiding van zijn overdreven uithaal naar de arbitrage om het eigen falen in Wales te verdoezelen. In De Witte Duivel wordt daarop doorgegaan.

"Er waren al momenten waarop we die andere kant van Martinez leerden kennen", aldus Paul Catteeuw. "Hoe hij Nainggolan op een zijspoor zette, zit nog in het collectieve voetbalgeheugen. En zijn uitvallen naar de ref bij de vorige Nations League komen ook nu weer aan de oppervlakte."

En vervolgt Catteeuw: "En er zijn ook wel geruchten dat hij een vileine en ordinaire kant heeft." Zijn collega François Colin weidt daarover uit: "Nu het minder loopt, krijgen we de échte Martinez te zien."

Niet de echte

Om vervolgens gevoelige informatie te lossen: "Insiders beweren al langer dat de minzame, correcte en beschaafde Martinez niet de echte is. Ze beweren dat hij ver van camera’s, microfoons en notaboekjes soms bijzonder vilein kan uithalen."

Poll: Denk je dat dit klopt?

TAGS  I  Rode Duivels  I  België  I  Oranje  I  Nederland  I  Polen  I  Wales

vrijdag 3 februari 2023

donderdag 2 februari 2023

woensdag 1 februari 2023