Transfermarkt: De Ketelaere weg, inkomende toptransfer bij Club Brugge?

Transfermarkt: De Ketelaere weg, inkomende toptransfer bij Club Brugge?
Donderdag 09 juni 2022 - 12:15   I   door Redactie

Op 1 juli gaat de transfermarkt weer officieel open. Er worden nu echter al volop zaken gedaan, want overal lopen de competities ten einde. De laatste transfergeruchten kan je volgen in een handig overzicht op Voetbal24!

*Youri Tielemans zou voor Arsenal kiezen. Dat is verrassend, omdat de Rode Duivel eerder had aangehaald dat de Rode Duivel van Leicester City naar een club wou dat Champions League speelde.

*Romelu Lukaku moet het ergste vrezen. Chelsea is bereid om hem uit te lenen en hij wil graag naar Inter. Alleen is de financiële slagkracht van de Italiaanse topclub bijzonder beperkt.

*Club Brugge zou Charles De Ketelaere graag nog even behouden, maar AC Milan zou een bod van 30 miljoen euro voorbereiden. Dan wordt het voor Club lastig om hem nog langer aan boord te houden.

*Vinicius Souza kan rekenen op heel wat belangstelling, onder meer van Genk, PSV en Club Brugge. De middenvelder ziet een verhuis naar Club alvast wel zitten. Lommel verlangt 9 miljoen euro voor de Braziliaan.

*Club Brugge maakt werk van de komst van Williot Swedberg. Het 18-jarige Zweedse toptalent geniet ook de belangstelling van Celta de Vigo en hakt nog voor het einde van de week de knoop door.

*Leandro Trossard zou in de belangstelling staan van Arsenal. Een concreet aanbod deden de Gunners nog niet.

Poll: Denk jij dat De Ketelaere deze zomer vertrekt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Standard  I  KV Mechelen  I  Antwerp

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022