Bekritiseerd sportanker Ruben Van Gucht wordt te kijk gezet in Het Journaal

Bekritiseerd sportanker Ruben Van Gucht wordt te kijk gezet in Het Journaal
Donderdag 02 juni 2022 - 17:00   I   door Redactie

Ruben Van Gucht is niet uit het nieuws weg te slaan. In zijn geval niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk. Want woensdagavond werd hij compleet verrast.

En dat had alles te maken met zijn collega en nieuwsanker Wim De Vilder. Toen die van het nieuws naar de sport overschakelde, kondigde hij Van Gucht op de volgende manier aan: "Het sportnieuws heeft Ruben Van Gucht in de hoofdrol. Kersverse echtgenoot. Aanstaande vader. Proficiat nog, Ruben."

"Maar daarover gaan we het niet hebben.” Van Gucht had het duidelijk niet zien aankomen, keek verbaasd rond zich heen, lachte wat groen en leek zelfs wat te blozen. Maar ging vervolgens professioneel door met de sportitems presenteren.

Het sportanker kreeg de voorbije weken heel wat kritiek te verwerken na zijn geheime huwelijk met ex-hoogspringster Blanka Vlasic, die overigens al zwanger is van zijn kind. Vooral dat Van Gucht al een relatie zou gehad hebben met de Kroatische tijdens zijn vorige huwelijk werd hem kwalijk genomen.

Serieus

Na het sportnieuws leek Van Gucht wat serieus te kijken en rondde hij het sporthoofdstuk af met de volgende woorden richting Wim De Vilder: "Ik ga het woord terug aan jou geven. Wat denk je daarvan?" Het is niet bekend of dit nog een staartje gekregen heeft.

Poll: Vind jij dit kunnen?

TAGS  I  VRT  I  Sporza

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022