Dat is durven: Noa Lang ziet Memphis Depay ruzie maken met Louis van Gaal

Dat is durven: Noa Lang ziet Memphis Depay ruzie maken met Louis van Gaal
Woensdag 01 juni 2022 - 11:45   I   door Redactie

Vrijdag is het D-day voor de Rode Duivels, dan spelen ze hun eerste Nations League-partij tegen Nederland. Mét Noa lang.

De Nederlandse flankaanvaller heeft al afscheid genomen van Club Brugge en concentreert zich nu nog twee weken op Oranje. Dat doet hij samen met maatje Memphis Depay, met wie hij samen naar de trainingen rijdt. 

Best grappig om te zien hoe beiden in de auto los gaan en meezingen met hun favoriete muziek. Maar ook daarnaast toont de aanvaller van Barcelona dat hij niet bang is om zichzelf te blijven.

Zo ging hij op een persconferentie regelrecht in tegen bondscoach Louis van Gaal, die zijn aanvalspartner Georginio Wijnaldum niet geselecteerd had. "Gini hoort er wél bij. Ik ben zijn teamgenoot en ik vind dat hij veel strepen hier heeft." Ook al draaide het niet lekker bij PSV.

Antwoord

"Er is ook nog een verschil tussen niet bij de eerste elf van Oranje zitten of helemaal niet in de selectie", argumenteerde Depay. "Wijnaldum vind ik gewoon in de selectie horen." Van Gaal kennende zal hij zijn international wel van antwoord dienen.

Bekijk hieronder de beelden van de zingende en dansende Lang en Depay

Poll: Vind je dat Depay gelijk heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Oranje

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024