Alfred Schreuder reageert heel vreemd na Club-Union: "Wat moet ik daarmee?"

Alfred Schreuder reageert heel vreemd na Club-Union:
Donderdag 12 mei 2022 - 08:00   I   door Redactie

Nog twee speeldagen en de competitie zit erop. Met Club Brugge als kampioen. Ja, toch? Al werd er na de match ook over andere dingen gesproken.

Want onmiddellijk na de wedstrijd én in de nasleep van de titel die Ajax veroverde werd door de Nederlandse media bevestigd dat Schreuder een akkoord heeft met de Amsterdammers voor een contract van twee jaar.

Geconfronteerd met dat nieuws reageerde hij bij Eleven Sports maar vreemd. "Daar heb ik geen antwoord op", aldus Schreuder. "Ik houd me volledig met Club Brugge bezig. Want dat is mijn doel, daar ben ik ook voor aangesteld. Met de geruchten kan ik nu verder niets mee."

Ook toen de interviewer aandrong bleef hij maar rond de pot draaien. “Nogmaals, ik wil alleen maar met Club Brugge bezig zijn. En die geruchten… Wat moet ik daarmee? Wat er in de toekomst gebeurt, dat weten we niet."

Hartstikke leuk

Dat weet hij natuurlijk wel, maar dat wilde hij gewoon niet zeggen. Ook een laatste poging mislukte. "Dat Ajax woensdag kampioen geworden is? Ik heb het gehoord. Dat is hartstikke leuk voor ze." En met een grijns nam hij afscheid.

Poll: Vind je dat Schreuder meer had moeten zeggen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  Ajax

dinsdag 17 mei 2022

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022