Rode Duivel Toby Alderweireld geeft Club Brugge duidelijk antwoord op aanbod

Rode Duivel Toby Alderweireld geeft Club Brugge duidelijk antwoord op aanbod
Woensdag 11 mei 2022 - 12:30   I   door Redactie

Toby Alderweireld speelt momenteel in Qatar. Bij Al-Duhail heeft hij nog een contract voor twee seizoenen. Er zijn echter geruchten over een terugkeer naar België.

Alderweireld werd afgelopen weekend op de Bosuil gespot met Antwerp-directeur Marc Overmars. Meteen wordt Alderweireld in één adem in verband gebracht met een transfer naar Antwerp. Zelf sluit hij het alvast niet uit. "In het voetbal weet je nooit. Iedereen weet dat ik fan ben van het Antwerpse voetbal. En het doet deugd dat ik de club zo’n stappen zie maken. Dit is een slapende reus", zei de Rode Duivel in Extra Time.

Enter Club Brugge? Als Antwerp een realistische optie is, dan is de regerende landskampioen dat ook. Althans, Club duikt nu ook op in de geruchtenmolen. Alleen mag blauw-zwart die piste heel snel laten varen. Alderweireld zal niet terugkeren naar België voor een Brugs avontuur.

Het is de factor Antwerp en Overmars die hem zou kunnen overhalen om terug te keren naar de Belgische competitie. Hoewel Club Brugge ook heel wat mogelijkheden heeft, is dat voor Alderweireld uitgesloten. Mocht Club dus een aanbod doen, zal dat vriendelijk worden afgewezen door de verdediger.

Poll: Zou jij Alderweireld graag in het shirt van Club Brugge zien?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Al-Duhail

dinsdag 17 mei 2022

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022