'Sterkhouder richting exit: Anderlecht houdt zich klaar voor de jackpot'

'Sterkhouder richting exit: Anderlecht houdt zich klaar voor de jackpot'
Donderdag 05 mei 2022 - 07:30   I   door Redactie

Bij Anderlecht zullen ze na het seizoen enkele sterkhouders laten gaan. Joshua Zirkzee en Christian Kouamé keren terug naar respectievelijk Bayern München en Fiorentina, maar zij zijn niet de enigen die gelinkt worden aan een vertrek.

Ook sterkhouder Josh Cullen lijkt op weg naar de uitgang. Zijn contract loopt af binnen een jaar en hij zou klaar zijn voor een stap hogerop. Dat meldt Het Nieuwsblad. De 26-jarige middenvelder wil liefst naar de Premier League en aan interesse is er alvast geen gebrek.

Onder anderen Wolverhampton en Crystal Palace zijn gecharmeerd door de sterkhouder van Anderlecht. Paars-wit haalde hem in 2020 nog voor 500.000 euro binnen van West Ham. Ondertussen is zijn marktwaarde volgens Transfermarkt gestegen naar vijf miljoen euro.

Anderlecht zou bereid zijn om mee te werken aan een transfer. Zij kunnen het geld immers goed gebruiken en er zijn genoeg alternatieven om een vertrek van Cullen op te vangen. Denk maar aan Marco Kana, Kristian Arnstad en Kristoffer Olsson. Afwachten maar.

Poll: Kan Anderlecht een mogelijk vertrek van Josh Cullen opvangen met de huidige kern?

TAGS  I  Anderlecht  I  Bayern München  I  Fiorentina  I  Wolverhampton  I  Crystal Palace  I  West Ham

zaterdag 20 juli 2024

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024