Zaakwaarnemer Mino Raiola overleden op 54-jarige leeftijd

Zaakwaarnemer Mino Raiola overleden op 54-jarige leeftijd
Zaterdag 30 april 2022 - 16:15   I   door Redactie

De voetbalwereld is in rouw. Zaakwaarnemer Mino Raiola is overleden op 54-jarige leeftijd. Dat heeft zijn familie zaterdag bekendgemaakt.

Donderdag meldden Italiaanse media al dat de bekendste en meest invloedrijke makelaar Mino Raiola overleden was. Dat bleek uiteindelijk fake news, maar hij sukkelde wel al een hele tijd met zijn gezondheid. "Hij ligt slecht, maar is niet overleden", zei zijn rechterhand José Fortes Rodriguez bij NOS.

Hij was begin dit jaar opgenomen in een Milanees ziekenhuis voor een operatie na een zware longziekte. Raiola was een tijd de makelaar van Romelu Lukaku. Hij had wel nog sterren als Paul Pogba, Erling Haaland en Zlatan Ibrahimovic in zijn portefeuille.

"Mino heeft tot het einde gevochten met dezelfde kracht die hij gebruikte tijdens onderhandelingen om zijn spelers te verdedigen. Hij heeft ons trots gemaakt. Mino's missie om van het voetbal een betere plek te maken voor spelers zal voortgezet worden met dezelfde passie. We zullen hem eeuwig missen", schreef zijn familie.

Poll: Was Raiola een straffe makelaar?

TAGS  I  Borussia Dortmund  I  Manchester United  I  Milan

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024