Miljoenenaankoop zakt door de ondergrens en wordt vernederd bij Anderlecht

Miljoenenaankoop zakt door de ondergrens en wordt vernederd bij Anderlecht
Dinsdag 19 april 2022 - 14:00   I   door Redactie

Anderlecht zal alles op alles moeten zetten in de Champions' play-offs. Het wipte op de voorlaatste speeldag nog over AA Gent naar de vierde plaats, maar de beker ging maandag wel naar de Buffalo's.

In de Belgische kranten wordt vooral Kristoffer Olsson aangeduid als de zwakste schakel van paars-wit. "Bracht weinig bij, heeft vaak de neiging om het spel te vertragen door lateraal te spelen. Kwam een paar keer in schietpositie zonder resultaat", schreef Het Laatste Nieuws.

Bij La Dernière Heure zagen ze dan weer dat hij goed wegkwam na een tackle. "Hij flirtte met rood na een gevaarlijke tackle op Vadis als gevolg van zijn eigen balverlies. Hij speelde wel weer gedisciplineerd, maar in het aanvallende compartiment draagt hij amper bij", waren ze duidelijk.

Het Nieuwsblad gaf hem een vier op tien. "Denkt meer achteruit dan vooruit en zo wordt de vaart uit het spel gehaald. Als Olsson in schietpositie komt, faalt hij. Had meer dan geel kunnen krijgen voor een tackle", stelden zij. De Zweedse miljoenenaankoop hoopte nochtans ongetwijfeld om zich weer in de ploeg te spelen.

Vier miljoen

Anderlecht betaalde afgelopen zomer zowaar vier miljoen euro aan het Russische Krasnodar voor zijn komst. Hij was lang een basisspeler, maar dankzij de aanvallende impulsen van Majeed Ashimeru verdween hij naar de bank. Er klinkt al langer kritiek op de Zweed, maar tijdens de finale zakte hij door de ondergrens.

Poll: Denk je dat Olsson volgend seizoen nog bij Anderlecht speelt?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Krasnodar

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024