Een droom die in vervulling gaat: Anderlecht ziet Rode Duivel terugkeren

Een droom die in vervulling gaat: Anderlecht ziet Rode Duivel terugkeren
Donderdag 14 april 2022 - 09:30   I   door Redactie

De Belgische competitie wordt gezien als springplank voor een Europese topcompetitie, maar soms breekt er ook een eigen jeugdproduct door. Bij Anderlecht kijken we dan bijvoorbeeld in de richting van Romelu Lukaku of Youri Tielemans.

Bij FIFA+ sprak de 28-jarige Romelu Lukaku over de verantwoordelijke van de jeugd bij Anderlecht. "De speler die ik vandaag ben, is de speler die meneer Kindermans in mij zag", aldus Big Rom. "Eerst waren er één of twee doorbraken, na mij ging dat aantal de lucht in en braken er zelfs drie of vier door op een jaar tijd."

Anderlecht mag wel degelijk hopen op een terugkeer van de Rode Duivel. "Ik zal eindigen bij de club waar het voor mij allemaal begon. Anderlecht is altijd dé club voor mij geweest. Ik was er altijd fan van en toen ze mij aantrokken, ging er een droom in vervulling. Het is mijn thuis en ik voel mij er zeer geliefd", sloot hij af.

Bij Anderlecht wachten ze vol ongeduld zijn terugkeer af. Al zal dat nog wel een tijdje duren. Momenteel is hij bankzitter bij Chelsea, maar er wordt stevig aan zijn mouw getrokken door topclubs als PSG en Inter.

Poll: Denk je dat Lukaku binnen pakweg vijf jaar een meerwaarde kan zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Chelsea  I  PSG  I  Inter

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024