'Eden Hazard verrast iedereen en kiest onwaarschijnlijke transferbestemming'

'Eden Hazard verrast iedereen en kiest onwaarschijnlijke transferbestemming'
Maandag 11 april 2022 - 19:00   I   door Redactie

Waar speelt Eden Hazard volgend seizoen? Over die soap kan ondertussen al een boek geschreven worden. Met een verrassend einde evenwel.

Want waar al zowat alle Europese topclubs de revue gepasseerd zijn als mogelijke nieuwe bestemming voor de Rode Duivel, duikt nu een wel heel verrassende naam op. Maar één die wel het meeste kans maakt om Hazard binnen te halen.

Het doorgaans zeer betrouwbare Cadena SER stelt immers dat van de drie clubs die op dit moment in de running zijn,... Borussia Dortmund de bovenhand geeft op Milan en Arsenal. Een dus wel heel verrassende piste, maar ook uiterst geloofwaardig.

Om de simpele reden dat broer Thorgan Hazard bij de Duitse topclub aan de slag is. Beiden hebben altijd al aangegeven dat ze voor het einde van hun carrière graag nog eens samen hadden gespeeld op clubniveau.

Uitstekende relatie

Bijkomend voordeel is dat Borussia Dortmund en Real Madrid een uitstekende relatie hebben. Zo huurden de Borussen de afgelopen seizoenen al Achraf Hakimi en Reinier van de Koninklijke. Ook bij Eden Hazard zou het om een uitleenbeurt gaan.

Poll: Denk jij dat de hereniging met zijn broer Eden kan helpen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Borussia Dortmund  I  Milan  I  Arsenal

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022