Mannaert kan het amper geloven: Miljoenenverlies dreigt voor Club Brugge

Mannaert kan het amper geloven: Miljoenenverlies dreigt voor Club Brugge
Dinsdag 05 april 2022 - 20:00   I   door Redactie

Club Brugge liet in de winter zien dat het wel degelijk over een goede scouting beschikt. Buchanan, Skov Olsen en Odoi bleken allemaal een schot in de roos. Het is al anders geweest bij blauw-zwart.

Zo betaalde Club in 2020 zes miljoen euro voor Michael Krmencik. Hij speelde sindsdien negentien wedstrijden voor Club en scoorde daarin amper drie keer. Een jaar na zijn komst vertrok hij voor een jaar naar PAOK Saloniki en nog een jaar later werd hij verhuurd aan Slavia Praag.

Daar scoorde hij vier keer in veertien competitiewedstrijden, maar ondertussen zit hij al weken niet meer in de selectie. In de zomer keert hij terug naar Club Brugge en laat hen nu net een spits nodig hebben. Al is het maar de vraag of Krmencik de juiste man is voor Alfred Schreuder.

Alles wijst erop dat Club hem zal verkopen en het ziet ernaar uit dat ze serieus zullen moeten inboeten. Zijn marktwaarde zakte ondertussen naar twee en een half miljoen euro, maar niemand die dat zal betalen voor een speler zonder wedstrijdritme. Een verlies van minstens vier miljoen euro dreigt.

Poll: Was Krmencik een miskoop van Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  PAOK Saloniki  I  Slavia Praag

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023