'Paars-witte fans schrikken op: Publiekslieveling op weg naar de uitgang'

'Paars-witte fans schrikken op: Publiekslieveling op weg naar de uitgang'
Vrijdag 01 april 2022 - 15:00   I   door Redactie

Ook bij Anderlecht zullen er enkele sterkhouders vertrekken. Denk maar aan het spitsenduo Zirkzee-Kouamé. Daar hebben de paars-witte fans zich al bij neergelegd, maar er is nóg een sterkhouder op weg naar de uitgang.

Volgens TEAMtalk zouden heel wat Engelse clubs interesse hebben in Josh Cullen. Zij melden dat West HamWolverhampton, Crystal Palace, Southampton, Leeds United, Burnley, Norwich, Fulham en Sheffield United de 25-jarige Ierse middenvelder op het verlanglijstje hebben staan.

In 2020 plukte Anderlecht hem nog voor 500.000 euro weg bij West Ham. Sindsdien groeide hij uit tot een absolute sterkhouder én publiekslieveling. Hij schuwt het harde werk niet en dat ziet uiteraard elke supporter graag. Hij heeft echter nog maar een contract van een jaar.

Daarnaast maakte hij er ook nooit een geheim van dat hij een terugkeer naar de Premier League wel ziet zitten. Anderlecht zal hem ongetwijfeld een contractverlenging aanbieden, maar het is maar de vraag of hij daar ook op in zal gaan. De kans lijkt alvast bijzonder klein.

Poll: Denk jij dat Cullen volgend seizoen nog bij Anderlecht speelt?

TAGS  I  Anderlecht  I  West Ham  I  Wolverhampton  I  Crystal Palace  I  Southampton  I  Leeds United  I  Burnley  I  Norwich  I  Fulham  I  Sheffield United

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023

woensdag 20 september 2023

dinsdag 19 september 2023