'Martinez gaat iedereen bij Anderlecht en Club omverblazen met WK-selectie'

'Martinez gaat iedereen bij Anderlecht en Club omverblazen met WK-selectie'
Dinsdag 29 maart 2022 - 11:30   I   door Redactie

Dinsdag kunnen enkele spelers weer proberen zich in de kijker te spelen. Na de teleurstellende prestatie tegen Ierland hoopt iedereen op een reactie. Met het oog op het WK in Qatar heel belangrijk voor enkele spelers.

Toch minimaliseerde bondscoach Roberto Martinez plots het belang van de oefeninterlands. "Wie niet speelt, hoeft zich geen zorgen te maken richting WK", zei hij op zijn persbabbel. "Het is nog zeven maanden. Er kan nog veel gebeuren alvorens we naar Qatar reizen."

De kans is echter groot dat enkele spelers hun kans verkeken hebben door de wedstrijd tegen Ierland. Journalist/analist Eby Brouzakis denkt alvast dat Martinez Alexis Saelemaekers en Charles De Ketelaere niet zal meepakken naar het WK in Qatar. Dat zei hij bij RTBF.

Daarnaast verwacht hij wél een selectie voor Hans Vanaken, Yari Verschaeren en Orel Mangala. Vanaken speelde een puike wedstrijd tegen Ierland en Verschaeren en Mangala liggen volgens Brouzakis beiden in de bovenste schuif bij de bondscoach. Het wordt dus bang afwachten voor De Ketelaere en Saelemaekers.

Poll: Denk je dat Martinez De Ketelaere en Verschaeren zal meenemen naar het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Ierland  I  Club Brugge  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024