Tessa Wullaert weidt uit over haar relatie met Janice Cayman: "Belachelijk"

Tessa Wullaert weidt uit over haar relatie met Janice Cayman:
Woensdag 23 maart 2022 - 11:00   I   door Redactie

Het zal altijd wel een onderwerp blijven, de verkiezing van de Gouden Schoen van januari waar Tessa Wullaert met amper één puntje verloor van Janice Cayman.

Wullaert reageerde achteraf vrij giftig en in een recent interview met Het Laatste Nieuws bleek dat die tweede plaats nog niet helemaal verwerkt is. "Ik vind het nog altijd onterecht en zit er niet mee in om mijn emoties te tonen", klonk het.

Al benadrukte ze meteen dat haar relatie met Janice Cayman er niet onder te lijden had: "Da’s belachelijk. Zo ben ik totaal niet. Mensen schilderen mij graag zo af, ik laat ze doen. Iedereen die mij kent weet dat dat niet het geval is. Ik kijk gewoon vooruit."

"De eerste wedstrijd kwam al vier dagen na de Gouden Schoen, en daar scoorde ik meteen mijn mooiste doelpunt van het seizoen", argumenteert Wullaert. "Ook bij de Red Flames besefte iedereen dat het beter was om dat te laten rusten."

"Komt wel goed"

Want bij die Red Flames heeft ze natuurlijk ook Janice Cayman als ploegmate. Analiste Imke Courtois liet daar al haar licht over schijnen. "Als het écht voor problemen zou zorgen, moet bondscoach Yves Serneels maar ingrijpen. Maar dat komt wel goed."

Poll: Denk je dat dit inderdaad niet meespeelt tussen beiden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Red Flames  I  Gouden Schoen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024