Na hartfalen op EK opnieuw dramatische gebeurtenis voor Christian Eriksen

Na hartfalen op EK opnieuw dramatische gebeurtenis voor Christian Eriksen
Zondag 20 maart 2022 - 22:00   I   door Redactie

Hoeveel ongeluk kan een mens hebben? Christian Eriksen had zijn portie al gehad nadat hij op het voorbije EK een hartstilstand kreeg, maar nu krijgt hij opnieuw een zware klap.

Want de Deen zag zijn comeback bij de Engelse eersteklasser Brentford - bij Inter moest hij vertrekken omdat je in de Serie A niet met een defibrillator mag spelen - recent bekroond met een nieuwe oproeping bij de nationale ploeg, de eerste sinds het EK.

Maar zover zal het helaas niet komen. Want Eriksen heeft een coronabesmettting opgelopen waardoor hij forfait moet geven voor de oefeninterlands tegen Nederland en Servië. Opvallend: zijn plaats wordt ingenomen door Union-middenvelder Casper Nielsen.

De grote vraag is of Eriksen het coronavrius zonder verdere gevolgen zal doorkomen, want in zijn conditie is hij natuurlijk een risicopatiënt. Zowel bij Brentford als Denemarken hopen ze op een gunstig scenario, zodat hij later toch opnieuw kan opgeroepen worden.

Poll: Vind je de selectie van Nielsen verdiend?

TAGS  I  Denemarken  I  Finland  I  Inter  I  Odense BK  I  Tottenham  I  Brentford  I  Chelsea  I  Union  I  Nederland  I  Servië

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024