Amper te geloven: Rode Duivels gaan elkaars seizoen helemaal verpesten

Amper te geloven: Rode Duivels gaan elkaars seizoen helemaal verpesten
Vrijdag 18 maart 2022 - 12:40   I   door Redactie

Dit seizoen stootten heel wat Rode Duivels door naar de kwartfinales van de Champions League. Het Kampioenenbal is toch het belangrijkste toernooi in clubverband. Vrijdagmiddag werd er geloot in Nyon.

Voor Romelu Lukaku wacht er meteen een aartsmoeilijke opdracht. Titelverdediger Chelsea neemt het op tegen het Real Madrid van Thibaut Courtois en Eden Hazard. De Blues schakelden in de vorige ronde Lille uit. De Koninklijke kegelde met PSG een van de favorieten uit het toernooi.

Kevin De Bruyne zal met Manchester City dan weer voorbij het Atletico Madrid van Yannick Carrasco moeten. De winnaars van beide duels komen in de halve finales uit tegen elkaar. Onvermijdbaar met zoveel Rode Duivels in de kwartfinales, maar toch frappant.

De derde kwartfinale wordt gespeeld tussen Benfica en Liverpool. Een pittige opdracht dus voor Jan Vertonghen, waar hij Divock Origi zal tegenkomen. Verrassing Villarreal schakelde Juventus uit in de vorige ronde en treft Bayern München in de kwartfinale.

Poll: Wie zal de Champions League winnen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Lille  I  PSG  I  Manchester City  I  Atletico Madrid  I  Benfica  I  Liverpool  I  Villarreal  I  Juventus  I  Bayern München

vrijdag 7 oktober 2022

donderdag 6 oktober 2022

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022