Anderlecht snapt er niets van en ziet toptalent door de vingers glippen

Anderlecht snapt er niets van en ziet toptalent door de vingers glippen
Dinsdag 15 maart 2022 - 07:00   I   door Redactie

Anderlecht deed zondag een goede zaak in de strijd voor play-off 1. Het won van Antwerp en sprong zo over de Great Old naar de derde plaats. In de zomer zullen ze enkele spelers verliezen en dus zijn ze al volop bezig met volgend seizoen.

In het verleden wou Anderlecht Isaac Mbenza al binnenhalen. Dat lukte toen niet. Naar verluidt waren ze nu nog steeds geïnteresseerd, maar de 26-jarige aanvaller zal niet naar Anderlecht trekken, want Charleroi maakte maandag zijn komst bekend.

Mbenza speelde een half jaar bij Standard, maar kon zich er niet doorzetten. Daarna trok hij naar Montpellier en enkele jaren later werd hij voor een slordige twaalf miljoen euro doorverkocht aan Huddersfield. In 2021 vertrok hij naar Qatar SC, waar hij afgelopen winter zijn contract liet ontbinden. Volgend seizoen zal hij dus spelen voor de Zebra's.

Mehdi Bayat is alvast blij met zijn komst. "We weten dat het enige tijd zal vergen om hem fysiek weer op de been te krijgen, maar ik ben ervan overtuigd dat het een echte win-winsituatie is. Hij zal ons kunnen helpen met zijn onmiskenbare kwaliteiten en Sporting Charleroi zal hem een duwtje in de rug kunnen geven", zei hij op de clubwebstek.

Poll: Had Anderlecht hem volgend seizoen goed kunnen gebruiken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Charleroi  I  Standard  I  Montpellier  I  Huddersfield  I  Qatar SC

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024