Wij zoeken versterking voor Nederlandse voetbalwebsite!

Wij zoeken versterking voor Nederlandse voetbalwebsite!
Zaterdag 12 maart 2022 - 14:20   I   door Redactie

Naast Voetbal24.be beheert Rabona Voetbalflash.nl. Op deze website brengen we elke dag het meest sappige en attractieve voetbalnieuws uit Nederland online.

Ben jij een echte voetbalfanaat? Volg je het nieuws uit de Eredivisie met een focus op Ajax, Feyenoord en PSV? Volg je de prestaties van de Nederlandse nationale ploeg en ben je goed op de hoogte van de bezigheden van bekende Nederlandse voetballers? Dan ben jij mogelijk de geknipte persoon om onze webredactie te versterken!

Als webredacteur heb je uiteraard een vlotte pen: je gaat actief aan de slag met de formulering van je titels en artikels. Je maakt je artikels op basis van allerhande nieuwsbronnen, je neemt dus geen interviews af. Je bent competitief ingesteld: je streeft ernaar om steeds weer betere bezoekerscijfers te halen voor de website. Avond- en weekendwerk is voor jou geen belemmering, verder werk je in hoofdzaak van thuis uit.

Wij bieden jou een voltijdse betrekking in loondienst, een competitief loon en een hospitalisatieverzekering. Heb je interesse? Mail dan als de bliksem je motivatie en cv naar dennis.peeters@rabona.be

TAGS  I  Oranje

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024