Publiekslieveling heeft duidelijke mening over 'mirakel' bij Club Brugge

Publiekslieveling heeft duidelijke mening over 'mirakel' bij Club Brugge
Zaterdag 12 maart 2022 - 19:30   I   door Redactie

Club Brugge trekt zaterdagavond naar KV Oostende. In de winter werden vier spelers naar Brugge gehaald. Alle vier zijn ze een schot in de roos, maar vooral Andreas Skov Olsen heeft zich al in de harten van de blauw-zwarte supporters gespeeld.

Met zijn snelheid en kwieke dribbels passeert hij vanop de rechterflank zowat elke verdediger. Tegen Seraing had hij een voet in de vijf doelpunten van Club. Hij wordt zo stilaan de nieuwe publiekslieveling van de landskampioen. Bij Bologna zullen ze vreemd opkijken.

Daar speelde de Deen eigenlijk op dezelfde positie, maar zijn cijfers waren een pak minder. In 71 wedstrijden scoorde hij amper 3 keer en gaf hij 5 assists. Bij Club zit hij na 5 wedstrijden al aan 4 doelpunten en 4 assists. Toch een opmerkelijke ommekeer.

"We hebben de bal veel vaker. Dus ik moet minder defensief werken. Als we in balbezit zijn, ben ik meer een vleugelspeler. De coach wil me in de box, in een schietpositie. In Italië kwam ik soms niet eens in de buurt van de box", gaf hij zelf de oorzaak bij La Dernière Heure.

Poll: Is Skov Olsen de beste wintertransfer uit de Belgische competitie?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bologna

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024