'Miljoenenaankoop zorgt voor ophef bij Club Brugge met opmerkelijke foto's'

'Miljoenenaankoop zorgt voor ophef bij Club Brugge met opmerkelijke foto's'
Donderdag 10 maart 2022 - 20:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge haalden ze afgelopen zomer het grof geschut boven om de kern te versterken. Niet elke transfer is een schot in de roos gebleken. Jack Hendry werd bijvoorbeeld naar Club NXT doorgestuurd, terwijl er van Owen Otasowie al weken geen sprake meer is.

De 21-jarige Amerikaan kwam voor vier miljoen euro over van het Engelse Wolverhampton. Sindsdien speelde hij nog geen enkele officiële wedstrijd in het shirt van Club. Hij had het naar verluidt moeilijk om zich aan te passen aan zijn nieuwe omgeving en had heimwee.

Club Brugge besloot dan maar om hem tijd te geven en hem even naar zijn familie en vrienden in Engeland te laten gaan. Dat was al van november geleden. Ondertussen deelde de middenvelder foto's met luxewagens in het Midden-Oosten. Of Club Brugge op de hoogte is van deze reis is niet bekend.

Als dat niet het geval is, zou het wel eens einde verhaal kunnen zijn voor Otasowie. Dan moet Club op zoek naar een oplossing, maar de vraag is dan wie miljoenen wil betalen voor een speler zonder wedstrijdritme. Afwachten hoe Mannaert en co. het zullen aanpakken.

 

 

Poll: Vreemd dat Club vier miljoen euro betaalde voor Otasowie?

TAGS  I  Club Brugge  I  Club NXT  I  Wolverhampton

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024

dinsdag 16 juli 2024