'Buiten verwachting: Thorgan Hazard kan mogelijk spectaculaire transfer maken'

'Buiten verwachting: Thorgan Hazard kan mogelijk spectaculaire transfer maken'
Woensdag 09 maart 2022 - 15:00   I   door Redactie

Er zal de komende zomer wel wat te doen zijn rond de Hazards. Meervoud inderdaad, want niet alleen Eden staat mogelijk voor een transfer, dat is ook het geval voor broer Thorgan.

En het zou zomaar kunnen dat beide dossiers met elkaar verbonden worden. Want recent viel het nieuws dat de familie en entourage van Thorgan Hazard actief op zoek zijn naar een nieuwe club voor de middenvelder, ondanks een nog tot 2024 lopend contract bij Borussia Dortmund.

Dat heeft alles te maken met het feit dat de Rode Duivels steeds minder aan spelen toekomt bij de Duitse topclub, terwijl Hazard op zijn 28ste net op zijn sterkst is. BILD meldt tegelijkertijd ook dat de Borussen zeker bereid zijn om mee te werken aan een transfer.

Het bedrag dat ze zouden willen zou ook 'maar' 20 miljoen euro bedragen, een buitenkansje. Dat heeft dan weer te maken met het feit dat de club door de coronacrisis financieel niet meer zo sterk staat en van enkele zware contracten afwil.

Glijmiddel

Wat er ook van zij, naar verluidt dromen de Hazards van een hereniging tussen de broers. Op dit moment zou dat dus bij... Real Madrid zijn. Misschien dat de Koninklijke Thorgan zou kunnen zien als glijmiddel om opnieuw de beste Eden te lanceren.

Maar evengoed vertrekken Thorgan en Eden allebei bij hun respectievelijke clubs en gaan ze samen bij een nieuwe ploeg gaan spelen. Hoe dan ook ligt er voor het duo een enorm spannende transferzomer in het verschiet.

Poll: Denk jij dat Eden en Thorgan nog samen bij dezelfde club zullen spelen?

TAGS  I  Borussia Dortmund  I  Rode Duivels  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024