'Frank Vercauteren verrast iedereen na Antwerp met keuze voor volgende club'

'Frank Vercauteren verrast iedereen na Antwerp met keuze voor volgende club'
Woensdag 02 maart 2022 - 07:30   I   door Redactie

De miserie bij Antwerp en de twijfels over trainer Brian Priske doen denken aan vorig seizoen toen er over Frank Vercauteren ook heel wat te doen was.

Ondertussen zit de ondertussen 65-jarige Vercauteren al bijna een jaar zonder werk. Privé gelukkig in Rusland met vrouw en dochter dat wel, maar op professioneel vlak begint het toch opnieuw te kriebelen. In Het Laatste Nieuws zegt hij op zoek te zijn naar een nieuwe club.

Maar niet zomaar een club, het moet sportief een mooie uitdaging zijn én het moet familiaal combineerbaar zijn. "Er waren de voorbije maanden ploegen uit Noord-Afrika, Hongarije en Slovakije die contact met me opnamen", verklapt hij in de krant.

Vercauteren nam alle aanbiedingen onder de loep - uit interesse en beleefdheid, maar het werd nooit heel concreet. "Vandaag nog polste er een Braziliaanse club. Een hele eer. Brazilië is een echt voetballand, hé. Maar ik heb neen gezegd. Dat valt niet te combineren."

Visum

Waar Vercauteren dan wel voor open staat? Een club in een land waar hij geen miserie heeft met een visum, zodat hij regelmatig zijn gezin kan opzoeken. Bij Antwerp was dat - mede door corona - nooit echt het geval. En dat wil hij niet meer meemaken.

"Een aantal landen zijn minder strikt op vlak van visums: Rusland, uiteraard, en ook Turkije en de Emiraten. Maar pakweg Engeland, Frankrijk of Qatar sluit ik niet uit." Verrassende keuzes, waarvan sommigen echt niet voor de hand liggen.

Poll: Denk je dat Vercauteren snel een nieuwe club zal vinden?

TAGS  I  Antwerp

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024