'Skov Olsen imponeert en duwt zomeraankoop verrassend naar de uitgang'

'Skov Olsen imponeert en duwt zomeraankoop verrassend naar de uitgang'
Dinsdag 01 maart 2022 - 19:30   I   door Redactie

Club Brugge haalde afgelopen zomer heel wat spelers in huis. De meeste transfers vielen echter door de mand. Jack Hendry leek één van de weinige geslaagde transfers, maar ook hij moet ondertussen genoegen nemen met een plaats op de bank.

En dat heeft allemaal te maken met de komst van Andreas Skov Olsen. De 22-jarige winger kwam voor zeven miljoen euro over van het Italiaanse Bologna en speelde ondertussen al vijf wedstrijden bij Club. Hij scoorde afgelopen weekend tegen Antwerp en gaf ook zijn vierde assist van het seizoen.

Skov Olsen heeft zijn plaats bemachtigd op de rechterflank, waardoor Clinton Mata een rij achteruit werd geschoven. Hij vormt nu de driemansverdediging met Brandon Mechele en Stanley Nsoki. Een mooie binnenkomer dus, maar dat heeft ook gevolgen voor een andere recente aankoop.

Jack Hendry speelde de laatste vier competitiewedstrijden geen enkele minuut meer en het kan bijna niet anders dat andere clubs zijn situatie nauwlettend in de gaten houden. Zijn marktwaarde wordt geschat op zes miljoen euro.

Poll: Moet Jack Hendry opnieuw meer kansen krijgen van Alfred Schreuder?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Bologna

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024