Opmerkelijke bekentenis: "Spijt dat ik ooit bij Club Brugge heb getekend"

Opmerkelijke bekentenis:
Woensdag 23 februari 2022 - 16:00   I   door Redactie

Niet voor elke speler is Club Brugge de grote droom. Al zeker niet voor een buitenlander die ook naar een buitenlandse topclub kan. Kiezen is verliezen.

Doet zijn naam nog een belletje rinkelen? Marc-André Kruska kwam in januari 2009 op zijn 21ste als grote belofte over van Borussia Dortmund en moest samen met Vadis Odjidja Club Brugge er opnieuw bovenop helpen.

Maar dat werd een ferme tegenvaller. De Duitser kon nooit doorbreken en maakte daarna vooral carrière in de Duitse lagere reeksen. Op zijn 34ste blikte Kruska, tegenwoordig bij het illustere FC Frohlinde aan de slag, in BILD terug op zijn Brugse periode. En dat is niet positief.

Vooral omdat hij op dat moment ook de keuze had om voor Real Madrid te tekenen. Het grote verschil was dat hij bij de Koninklijke bij de reserven zou terechtkomen en slechts sporadisch meetrainen bij de eerste ploeg.

A-kern

Dat hij toch besliste om voor Club Brugge uit te komen, was omdat hij de garantie had dat hij een vaste waarde in de A-kern zou worden. Al zou hij het nu wel anders doen. "Ik heb spijt dat ik voor Club Brugge getekend heb", klonk het. Spijt komt vaak achteraf.

Poll: Denk je dat Kruska het bij Real Madrid wel had gemaakt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Borussia Dortmund  I  Real Madrid

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024