Miljoenenaankoop kan het vergeten bij Club: "Dáárom is het niet gelukt"

Miljoenenaankoop kan het vergeten bij Club:
Dinsdag 15 februari 2022 - 10:30   I   door Redactie

Kamal Sowah werd met veel toeters en bellen binnengehaald bij Club Brugge. Blauw-zwart had maar liefst 9 miljoen euro over voor zijn recordaankoop. Hij viel door de mand en wordt sinds de winter voor de rest van het seizoen verhuurd aan AZ.

Daar mocht hij afgelopen weekend zijn debuut maken. Er waren aanvankelijk wat problemen met zijn werkvergunning, maar dat geraakte dan toch nog in orde. Tegen Go Ahead Eagles mocht hij eindelijk invallen. Scoren deed hij niet, maar AZ won de wedstrijd wel met 1-4.

Bij OHL liet hij vooral in 2020 en 2021 een goede indruk na. Bij Club Brugge kwam hij volledig op een zijspoor terecht. Bij Noordhollands Dagblad liet hij uitschijnen dat dat vooral kwam door de moordende concurrentie. En dan haalde blauw-zwart nóg twee wingers binnen.

Skov Olsen en Buchanan maakten de overstap naar Club en dus zal het enorm moeilijk worden voor Sowah om zich nog in de ploeg te knokken. Sowah heeft wel degelijk kansen gekregen, maar hij viel telkens door de mand. In principe sluit hij na het seizoen wel gewoon weer aan bij de spelersgroep van Club, maar voor hoelang?

Poll: Denk je dat Sowah ooit nog zal doorbreken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  AZ  I  OHL  I  Go Ahead Eagles

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024