Beelden van boze Romelu Lukaku gaan wereld rond: "Zie hem doen!" (VIDEO)

Beelden van boze Romelu Lukaku gaan wereld rond:
Woensdag 09 februari 2022 - 20:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku leeft nog. Woensdagavond slaagde hij er voor het eerst in lange tijd in om nog eens te scoren voor Chelsea. Al bezorgde hem dat ogenschijnlijk niet te veel plezier.

Lukaku stond aan het kanon tegen het Saoudische Al-Hilal in de halve finale van het WK voor clubs dat in de Verenigde Arabische Emiraten wordt afgewerkt. Zijn eerste doelpunt in een maand tijd voor The Blues. De droogte is voorbij.

Een goal ook die volstond voor Chelsea om zich met een 1-0-zege te plaatsen voor de finale die zondag doorgaat met als tegenstander het Braziliaanse Palmeiras. Maar veel meer dan over de winst ging het na de wedstrijd over het zegegebaar van Lukaku.

Of beter het gebrek eraan. Want het was opvallend hoe onderkoeld de Rode Duivel reageerde nadat hij een rebound van dichtbij keihard had binnengeknald. Zijn blik stond zelfs op onweer.

Frustratie

Inwendig zal hij dan misschien wel gejuicht hebben, uiterlijk was het dus vooral de frustratie die overheerste. En dat gevoel kon hij niet zomaar onderdrukken. Lukaku is nog steeds niet gelukkig bij de zogeheten club van zijn dromen en laat dat ook blijken.

Poll: Kan je begrip opbrengen voor de reactie van Lukaku?

TAGS  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  Al-Hilal  I  Palmeiras

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024