'Michel Vlap slaat Anderlecht-fans met verstomming over nakende terugkeer'

'Michel Vlap slaat Anderlecht-fans met verstomming over nakende terugkeer'
Zondag 30 januari 2022 - 09:30   I   door Redactie

Eén van de grootste ontgoochelingen de afgelopen jaren bij Anderlecht was Michel Vlap. De Nederlander kwam voor acht miljoen euro, maar kon de hoge verwachtingen nooit inlossen.

Waardoor hij bijna letterlijk moest wegvluchten naar eerst Arminia Bielefeld en vervolgens FC Twente. Maar ook aan die laatste huurbeurt komt in juni een eind. En moet hij in principe dus terug naar Anderlecht, waar hij nog tot eind 2024 onder contract ligt.

Maar waar je zou verwachten dat Vlap dat absoluut niet ziet zitten, verbaasde hij de paars-witte supporters met zijn uitspraken bij de NOS: "Ik sta er nog onder contract en als ik de kans krijg zal ik ervoor knokken."

Het is maar de vraag of Vincent Kompany er ook over zal denken, want die bleek nu niet meteen de grootse fan van de Nederlandse aanvallende middenvelder. En dat beseft Vlap zelf best ook wel, getuige nog een andere passage bij de Nederlandse openbare omroep.

Emoties

"Ik moet zeggen dat als ik niet speelde ik daar ook niet altijd even goed mee om ben gegaan. Als ik het soms niet eens was met een bepaalde keuze, of niet speelde, kon ik mijn emoties niet verbergen", bekent hij.

"Bij Heerenveen had ik daar nooit mee om hoeven leren gaan. Kompany vond dat ik daar anders op had moeten reageren en dat vind ikzelf ook", geeft Vlap toe. Om vervolgens te besluiten: "Ik heb ervan geleerd en het heeft me volwassener gemaakt."

Poll: Denk je dat Vlap opnieuw een kans gaat krijgen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Heerenveen  I  Arminia Bielefeld  I  FC Twente

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024

woensdag 10 april 2024

dinsdag 9 april 2024