'Kevin De Bruyne krijgt eindelijk zijn zin: Manchester City rondt megatransfer af'

'Kevin De Bruyne krijgt eindelijk zijn zin: Manchester City rondt megatransfer af'
Vrijdag 28 januari 2022 - 17:00   I   door Redactie

Manchester City lijkt alweer op weg naar een nieuwe titel. Maar omdat de ambities veel verder reiken is de Engelse topclub voortdurend op zoek naar versterking.

Met als hoofddoel uiteraard de Champions League winnen. Maar hoe rijk de club van de oliesjeiks ook mag zien, door de Financial Fair Play-regels moet er soms ook creatief worden omgesprongen met het binnenhalen van toptransfers.

Los daarvan wil City volgens La Gazzetta dello Sport nu stunten door Paulo Dybala weg te plukken bij Juventus. Of moeten we zeggen bij Liverpool? Want de Argentijnse smaakmaker is komende zomer einde contract bij Juventus en leek transfervrij op weg naar Liverpool.

Maar nu blijken de 'Cityzens' Dybala overtuigd te hebben met veel betere loonvoorwaarden. Een absolute versterking en dat zal vooral Kevin De Bruyne plezieren. Want de belofte bij de contractverlenging van de Rode Duivel was dat de club zich ging blijven versterken.

Topspits

Met de komst van een Dybala wordt daar opnieuw aan voldaan. De vraag is of dat voldoende zal zijn om de Champions League te winnen, maar het is alleszins een stap in de goede richting. En met Kevin De Bruyne tevreden stellen kom je ook al een heel eind.

Poll: Waar zou jij Dybala het liefst naar toe zien trekken?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  Liverpool  I  Juventus

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022