Club Brugge krijgt mokerslag van goalgetter: "Goed moment om te vertrekken"

Club Brugge krijgt mokerslag van goalgetter:
Donderdag 27 januari 2022 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft geen overvloed aan spitsen. Het wil Bas Dost liefst nog minstens een jaar aan zich binden en Daniel Perez tekende recent bij tot 2026. Bij blauw-zwart kijken ze ongetwijfeld ook uit naar de terugkeer van Loïs Openda.

De spits wordt sinds de zomer van 2020 verhuurd aan het Nederlandse Vitesse en daar doet hij het voortreffelijk. Dit seizoen scoorde hij al elf keer in twintig competitiewedstrijden. Ook bij de nationale beloften scoorde hij al twaalf keer in veertien wedstrijden.

Een vlotscorende spits kan Club Brugge nog wel gebruiken en dus keken ze al uit naar zijn terugkeer. In een interview met Voetbal International geeft hij echter aan dat hij klaar is voor een stap hogerop. "Na dit tweede seizoen voel ik me klaar voor de volgende stap", zei hij. 

"Ik moet terug naar Club Brugge, want ik heb een doorlopend contract", aldus Openda. "Als er een kans is om een transfer te maken naar een betere club dan zou dat een mooie optie zijn. Het is een goed moment wellicht om me te verkopen."

Poll: Verwacht jij dat Openda volgend seizoen terug bij Club speelt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Vitesse

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022