'Nieuws over verrassende ruiloperatie Depoitre-Klauss bij Gent en Standard'

'Nieuws over verrassende ruiloperatie Depoitre-Klauss bij Gent en Standard'
Zondag 09 januari 2022 - 13:15   I   door Redactie

Het zou wel eens een heel verrassende wintermercato kunnen worden. Want er zijn meer spelers dan ooit overbodig bij de Belgische topclubs. En dan kan er natuurlijk ook aan ruilhandel gedaan worden.

Zo was er recent het nieuws dat er zelfs een operatie tussen drie clubs zou worden opgezet. Omdat Standard aan AA Gent-speler Jordan Botaka denkt om het vertrek van Hugo Siquet op te vangen, zou het een ruildeal met de Rouches willen opzetten.

Als Botaka vertrekt, zouden de Gentenaars aanvaller João Klauss willen. Huidige Buffalo-spits Laurent Depoitre zou in dat geval AA Gent mogen verlaten. Charleroi zou dan een mogelijkheid zijn, aangezien topschutter Shamar Nicholson naar Spartak Moskou trok.

Maar Het Nieuwsblad smijt die theorie nu de vuilbak in. "Zelf ziet AA Gent zijn spitsen ook liever niet vertrekken", schrijft de krant. "De geruchten over de komst van Standard-aanvaller Klauss en een mogelijk vertrek van Depoitre kloppen dan ook niet." Afwachten toch maar.

Poll: Denk je dat AA Gent Klauss toch nog zal losweken bij Standard?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

vrijdag 27 mei 2022

donderdag 26 mei 2022

woensdag 25 mei 2022