'Dennis Odoi kan spectaculaire terugkeer naar Jupiler Pro League maken'

'Dennis Odoi kan spectaculaire terugkeer naar Jupiler Pro League maken'
Zaterdag 01 januari 2022 - 11:00   I   door Redactie

Het is helemaal niet meer uitzonderlijk dat Belgische (top)voetballers op het einde van hun carrière terugkeren naar België. En dat zit er nu ook aan te komen voor Dennis Odoi.

De gewezen speler van Anderlecht trok in 2016 van Lokeren naar de Engelse tweedeklasser Fulham, waar hij zelfs enkele seizoenen mee in de Premier League speelde. Maar het avontuur van de éénmalige Rode Duivel in Engeland zit er bijna op. 

Odoi is ondertussen 33 en op het einde van het seizoen loopt zijn contract af. De Ghanese Belg heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag nog eens zou terugkeren naar de Jupiler Pro League en dat zou nu wel eerder dan voorzien kunnen zijn.

In makelaarskringen valt immers te horen dat de rechtsback al tijdens de winterstop een comeback zou kunnen maken bij een Belgische topclub. Om welke ploeg het gaat is niet bekend, maar met zijn ervaring én polyvalentie als verdediger kan hij elk team van dienst zijn.

Versterking

AA Gent probeerde twee zomers geleden nog om Odoi terug te halen, maar finaal kwam het niet tot een transfer. De Buffalo's zouden nu ook wel eens geïnteresseerd kunnen zijn, maar ook Club Brugge, Antwerp en ex-club Anderlecht kunnen nog defensieve versterking gebruiken. Afwachten maar.

Poll: Naar welke club zou jij Odoi het liefst zien gaan?

TAGS  I  Fulham  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Lokeren  I  Anderlecht  I  Antwerp

dinsdag 6 juni 2023

maandag 5 juni 2023

zondag 4 juni 2023