Philippe Clement legt zich er verrassend bij neer: "Dat heeft geen nut"

Philippe Clement legt zich er verrassend bij neer:
Maandag 27 december 2021 - 12:45   I   door Redactie

Neen, het wordt niet de leukste kerstvakantie voor Club Brugge. En al zeker niet voor Philippe Clement. Die komt door het verlies tegen Cercle Brugge steeds meer onder druk te staan.

Op de website van blauw-zwart duidt de trainer hét grote pijnpunt aan waarmee de kampioen dit seizoen sukkelt. "Uiteraard weten we dat we te veel doelpunten hebben geslikt de voorbije maanden", aldus Clement.

"We zijn ermee aan het werk om minder kansen tegen te krijgen en dat is de voorbije weken ook gebleken. Dat zat zeker in een goede, stijgende lijn en in se vandaag ook. We hebben op zich niet zo veel kansen weggegeven." Maar toch meer dan genoeg om twee goals te slikken en het hadden er nóg meer kunnen zijn.

"Alleen op het einde op de counter waarbij we zelf meer risico’s namen en zij met Matondo een goed speerpunt hadden vooraan", hield Clement vol, waarna hij verrassend besloot. "Het heeft dus geen nut om ver terug te kijken naar de voorgaande weken." Terwijl je net zou denken dat daar veel uit geleerd kan worden.

Poll: Vind je dat Clement gelijk heeft?

TAGS  I  Cercle Brugge  I  Club Brugge

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024