Dít is de échte reden waarom Noa Lang rood kreeg: "Het is sterker dan hemzelf"

Dít is de échte reden waarom Noa Lang rood kreeg:
Maandag 27 december 2021 - 08:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge baalden ze als een stekker na het pijnlijke verlies in de derby tegen Cercle. En daar kwam bovenop ook nog eens de vervelende rode kaart voor Noa Lang.

Dát hij uitgesloten werd, dat wist iedereen. Dat hij daarna in de spelerstunnel ook nog eens een logo van Cercle Brugge van de muur trok, ook, maar naar de reden voor de directe aanleiding voor zijn tweede gele kaart ná affluiten was het gissen.

Niet voor Het Nieuwsblad echter. Want volgens de informatie van de krant zou Lang bij het verlaten van het veld een cynische duim hebben opgestoken in de richting van ref Nicolas Laforge. Lang had het ook al in de eerste helft met de scheidsrechter aan de stok.

Hij kreeg zijn eerste gele kaart nadat hij een bal in de (lege) tribune had getrapt en maar bleef mekkeren tegen de ref. "Noa moet daar slimmer in zijn, want eigenlijk was hij al goed weggekomen nadat hij geen geel had gekregen voor spelbederf", kreeg Het Nieuwsblad te horen in zijn omgeving.

Beschermd

"De scheidsrechter had hem in eerste instantie beschermd. In plaats van dankbaar te zijn en te zwijgen, was hij toch met hem in discussie gegaan", komt er toch een kritische noot. "Het is sterker dan Noa zelf. Maar hij bewijst er zichzelf geen dienst mee."

Poll: Vind je dat Lang eerst nog beschermd had moeten worden?

TAGS  I  Cercle Brugge  I  Club Brugge

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024