Antwerp neemt spectaculair revanche met wereldgoals tegen Eupen

Donderdag 16 december 2021 - 20:37   I   door Redactie

Antwerp heeft de kater van de vorige speeldag met de pijnlijke thuisnederlaag tegen Standard donderdagavond doorgespoeld met een overtuigende overwinning tegen Eupen.

Antwerp-Eupen 4-2

Aan de rust had Antwerp eigenlijk al met een veilige voorsprong kunnen gaan rusten. Man in vorm Benson maakte met een assist en een doelpunt het verschil voor de thuisploeg. Maar net voor de rust haalde Keita verschroeiend uit en tekende de aansluitingstreffer aan.

Een absolute wereldgoal, maar daar wilde Radja Nainggolan niet voor onderdoen. Hij pakte vlak na rust met één van zijn typische kruisraketten uit die net als die van Keita onhoudbaar in de winkelhaak verdween.

Match gespeeld dacht iedereen - zeker omdat Antwerp uitstekend bezig was, maar dat was buiten Eupen gerekend. In het slotkwartier kan Prevljak Butez nog een keer verschalken. Maar verder raakten de bezoekers niet meer, in de toegevoegde tijd scoorde Verstraete zelfs nog de 4-2.