'Vincent Mannaert zwaar de mist in bij Club Brugge'

'Vincent Mannaert zwaar de mist in bij Club Brugge'
Maandag 29 november 2021 - 13:45   I   door Redactie

Club Brugge mag zondag de gemoederen dan bedaard hebben met een zege op Genk, dat wil niet zeggen dat alle plooien nu gladgestreken zijn. Zeker niet wat Ruud Vormer betreft.

En daarbij wordt in de richting van... Vincent Mannaert gewezen. "Toen het contract van Vormer verlengd werd zijn er tussen speler en club duidelijke afspraken gemaakt", aldus Alexandre Teklak in La Dernière Heure.

"Mannaert heeft Vormer verteld dat hij niet zo veel meer zou spelen, dat hij een luxe-invaller zou zijn en een gids voor jongeren. Alleen hebben ze de fout gemaakt om daar niet over te communiceren", is de analist scherp.

"Mannaert deed dat om de status van Vormer in ere te houden, maar door het feit dat hij plots op de bank terecht kwam, werd zijn positie net wél een item in de media. Dat zorgde zo voor onnodig veel druk op coach én speler."

Soap

Uiteindelijk was het Philippe Clement die die afspraken vrijgaf na de afgang tegen Red Bull Leipzig, maar toen was het kwaad natuurlijk allang geschied en waren ook de fans erop gesprongen. Afwachten hoe deze soap verder afloopt.

Poll: Vind je ook dat Mannaert in de fout is gegaan?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024